Schilderwerk

Met ruim 30 jaar ervaring is Hermans Schilderwerk de partner voor kwalitatief en vakkundig uitgevoerd schilderwerk in de regio Zeeuws-Vlaanderen en omstreken. We leveren aan particulieren, woningbouwverenigingen, bedrijven en instellingen.
 

Kwalitatief schilderwerk geeft de uitstraling die uw gebouw verdient

Kwalitatief en vakkundig uitgevoerd schilderwerk maakt het verschil in de eerste indruk die uw woning of bedrijfspand geeft. Bovendien biedt kwalitatief schilderwerk optimale bescherming van uw gebouw tegen weersinvloeden. Hermans Schilderwerk kan u voorzien van advies op maat. Samen met u controleren we onder andere het vochtpercentage en de kitaansluitingen tussen glas, hout en staalwerk. Op basis van deze inspectie brengen we alle aandachtspunten in kaart en brengen we een gericht advies uit. 

Een helder plan van aanpak

Op basis van het advies stellen we op uw verzoek een helder plan van aanpak op voor het project, hierin geven we een duidelijk beeld van de te verrichten werkzaamheden, de behandelwijze, de materiaalkeuze en de kosten. Indien nodig nemen we hier ook houtreparaties in mee. 

Keuze uit de meest complete kleurencollectie

We beschikken over de meeste complete kleurencollectie voor het vinden van de kleur die het beste past bij het karakter en de uitstraling van het te schilderen object. We kunnen u bijstaan met kleuradvisering om de best passende uitstraling te geven aan de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de hoeveelheid licht dat wordt gereflecteerd door de gekozen kleur in een ruimte. 

Betaal 6% btw in plaats van 21%

Sinds 2009 geldt er een laag btw-tarief voor schilderwerk. Hierdoor betaalt u slechts 6% btw over uw schilderwerk. Een voorwaarde is dat uw woning ouder is dan 2 jaar, gerekend vanaf de datum waarop een pand voor het eerst als woning gebruikt wordt. De btw-verlaging is geldig voor zowel huur- als koopwoningen. Het lage btw-tarief is onder andere geldig op:

  • Het voorbereiden van het schilderwerk, zoals het schoonmaken en ontvetten van de ondergrond
  • De voorbehandeling, zoals het aanbrengen van voorstrijkmiddelen en grondverf
  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • De arbeidsuren én de materialen

Veiligheid en milieu

Al onze medewerkers zijn in het bezit van een basiscertificaat VCA, we maken uitsluitend gebruik van watergedragen verfproducten vrij van oplosmiddelen. Dit is zowel goed voor onze medewerkers als voor de geur op uw locatie.